Cukiernia

Ciasta powstają na bazie tradycyjnych…

Ciasta powstają na bazie tradycyjnych receptur domowych udoskonalanych przez lata, a także w oparciu o nowe przepisy.

Największym zainteresowaniem wśród naszych Klientów cieszy się : tradycyjny sernik, jabłeczbnik na kruchym cieście, makowiec z bakaliami, skubaniec z agrestem czy ciasto z malinami.

Lista pozostałych wyrobów:

  • Sernik 
  • Sernik rosa z wiśnią 

Lista pozostałych wyrobów:

  • Jabłecznik krakowski

Lista pozostałych wyrobów:

  • Placek drożdżowy z owocem
  • Placek drożdżowy z kruszonką
  • Ciasto jogo jogurtowe
  • Ciasto czoko
  • Ciasto makowe z owocem
  • Kostka kokos – owoc

Lista pozostałych wyrobów:

  • Babka piaskowa w czekoladzie
    Puszyste ciasto biszkoptowo – tłuszczowe o wilgotnym miękiszu i maślanym aromacie, oblane polewą czekoladową.
  • Babka wykwintna
    Puszyste ciasto biszkoptowo – tłuszczowe o wilgotnym miękiszu i migdałowym aromacie, udekorowane mieszanką keksową.